اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

راهبرد جدید آمریکا برای چنگ انداختن بر عراق

راهبرد جدید آمریکا برای چنگ انداختن بر عراق تحلیلگر عراقی درباره پروژه و طرح سیاسی آمریکا به منظور هیمنه مجددد واشنگتن بر بغداد و روی کار آمدن شخصیت های عراقی حامی آمریکا برای اداره این کشور در مرحله آتی هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۰ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 12
کد خبر: ۴۲۷۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، سعد الکعبی تحلیلگر عراقی درباره پروژه و طرح سیاسی آمریکا به منظور هیمنه مجددد واشنگتن بر بغداد و روی کار آمدن شخصیت های عراقی حامی آمریکا برای اداره این کشور در مرحله آتی هشدار داد.

 

وی افزود: آمریکا از اهرم و برگه داعش نتوانست بهره ببرد و این حربه شکست خورد و از این رو برای چمبره انداختن بر سرنوشت عراق به اقدام سیاسی روی خواهد آورد.

 

الکعبی گفت: آمریکا از زمان پیروزی عراق بر داعش به استراتژی جدیدی با هدف ایجاد تغییر سیاسی در عراق از طریق آوردن شخصیت هایی که خواسته های آنرا اجرا کنند و به دستورات آن عمل کنند، روی آورده است.

 

وی تاکید کرد: واشنگتن بر برخی شخصیت ها در استانهای غربی و شمالی تکیه کرده و در راستای تجزیه عراق و ایجاد اقلیم های جدید حرکت می کند و آمریکا به هرج و مرج در تظاهرات ۲۵ اکتبر جهت داده بود.

 

این تحلیلگر عراقی بیان کرد: آمریکا پروژه سیاسی به منظور تسلط مجدد بر بغداد را پیش می برد و علاوه بر آن با فعال کردن تروریست ها به دنبال ایجاد بی ثباتی در عرصه سیاسی عراق و وارد کردن فشار و ایجاد این تصور برای همه است که عراق قادر به حمایت از خودش نیست و نظامیان آمریکایی باید برگردند و نباید این نظامیان از عراق خارج شوند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار