تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است

راهبرد جدید آمریکا برای چنگ انداختن بر عراق

تحلیلگر عراقی درباره پروژه و طرح سیاسی آمریکا به منظور هیمنه مجددد واشنگتن بر بغداد و روی کار آمدن شخصیت های عراقی حامی آمریکا برای اداره این کشور در مرحله آتی هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۰ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 12
کد خبر: ۴۲۷۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، سعد الکعبی تحلیلگر عراقی درباره پروژه و طرح سیاسی آمریکا به منظور هیمنه مجددد واشنگتن بر بغداد و روی کار آمدن شخصیت های عراقی حامی آمریکا برای اداره این کشور در مرحله آتی هشدار داد.

 

وی افزود: آمریکا از اهرم و برگه داعش نتوانست بهره ببرد و این حربه شکست خورد و از این رو برای چمبره انداختن بر سرنوشت عراق به اقدام سیاسی روی خواهد آورد.

 

الکعبی گفت: آمریکا از زمان پیروزی عراق بر داعش به استراتژی جدیدی با هدف ایجاد تغییر سیاسی در عراق از طریق آوردن شخصیت هایی که خواسته های آنرا اجرا کنند و به دستورات آن عمل کنند، روی آورده است.

 

وی تاکید کرد: واشنگتن بر برخی شخصیت ها در استانهای غربی و شمالی تکیه کرده و در راستای تجزیه عراق و ایجاد اقلیم های جدید حرکت می کند و آمریکا به هرج و مرج در تظاهرات ۲۵ اکتبر جهت داده بود.

 

این تحلیلگر عراقی بیان کرد: آمریکا پروژه سیاسی به منظور تسلط مجدد بر بغداد را پیش می برد و علاوه بر آن با فعال کردن تروریست ها به دنبال ایجاد بی ثباتی در عرصه سیاسی عراق و وارد کردن فشار و ایجاد این تصور برای همه است که عراق قادر به حمایت از خودش نیست و نظامیان آمریکایی باید برگردند و نباید این نظامیان از عراق خارج شوند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار